Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Ραδιουργίες Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ για να φορτώσουν τα λάθη και τις ευθύνες τους για τα κόκκινα δάνεια στους ώμους άλλων!



Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Ραδιουργίες Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ για να φορτώσουν τα λάθη και τις ευθύνες τους για τα κόκκινα δάνεια στους ώμους άλλων!
2.Φιάσκο το περιβόητο σχέδιο της κυβέρνησης για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια - Χωρίς πρόταση η κυβέρνηση στη σύσκεψη του Προεδρικού με τους Αρχηγούς των κομμάτων!
3. Άμεση η απειλή πλέον για την πρώτη κατοικία και τη μικρή επαγγελματική στέγη!
4. Εδώ και τώρα κούρεμα των δανείων, αντί πώληση τους κατά 30 % κάτω από την αξία τους, στα κακόφημη ξένα επενδυτικά ταμεία.
Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ»:

1. Πακέτο το ενεργειακό με το Κυπριακό – Προσχεδιασμένη η κρίση στην Κυπριακή ΑΟΖ για να φέρουν από την πίσω πόρτα στο τραπέζι των συνομιλιών και να ξεδοντιάσουν τη σύγκλιση Χριστόφια – Ταλάτ!
2. Με τη «νέα γραμμή» των δυο κρατών, Αρχιεπίσκοπος και θιασώτες του διχοτομικού στάτους κβο, χορεύουν στους ρυθμούς του Ερντογάν
3. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΕ! Να μην περάσει η θέση των μεγαλοεπιχειρηματιών της ΟΕΒ για κατάργηση του κατώτατου μισθού
4. Γνωματεύσεις κατά πώς εξυπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο…! Στρατηγική υποχώρηση στο Πέρα Πεδί για να περισώσουν στις «Θαλασσινές Σπηλιές» τα καταστροφικά κτίσματα γνωστού επιχειρηματία ανάπτυξης γης.
5.Τι κρύβουν οι… «λεπτομέρειες» στην περίπτωση της μείωσης της στρατιωτικής θητείας
6. ΑΦΙΕΡΩΜΑ - Ο Μαρξ πέθανε – Ζήτω ο Μαρξ!
7. Κήρυκες της διχόνοιας και όχι της ενότητας! Με ποιους να ενωθεί ο εργαζόμενος; Με εκείνους που τον καταδυναστεύουν και σαν βδέλλες πίνουν το αίμα του;
8. ΔΥΟ ΤΕΡΑΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΝΟΣ! Η συγχώνευση Bayer – Monsanto, το όχημα
για εισβολή μεταλλαγμένων στην Ευρώπη
10. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πλήρης άλωση της ΚΟΠ μέσω του κουμπάρου! Τα νήματα στην παραποδοσφαιρική παράγκα κινεί ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία
*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ
 http://gnomionline.com.cy/index.php/component/k2/item/8084-gnomi-online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου