Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

«Οι τύψεις ενός πραξικοπηματία – Μόνο στη φαντασία» - ΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Το πραξικόπημα, η εισβολή, η προδοσία – Μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ» ζητήστε το νέο βιβλίο - μυθι-στόρημα της Βασιλικής Νεοφύτου

Μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο βιβλίο της εφημερίδας, το μυθιστόρημα της Βασιλικής Νεοφύτου, «Οι τύψεις ενός πραξικοπηματία του 1974 - Μια φανταστική ιστορία»
Το δίδυμο ιμπεριαλιστικό έγκλημα, το προδοτικό πραξικόπημα και η τουρκική εισβολή.
Η προδοσία, οι  δολοφονίες Αριστερών και άλλων δημοκρατικών πολιτών. Οι ηρωϊκοί πεσόντες, υπερασπιστές της Δημοκρατίας και της Πατρίδας.
Οι αγνοούμενοι.
Το ατιμώρητο έγκλημα!
Οι ένοχοι που κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς τύψεις συνείδησης. 
Το βιβλίο της Βασιλικής Νεοφύτου «Οι τύψεις ενός πραξικοπηματία του 1974», προσφέρεται προαιρετικά, μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», με επιπλέον χρέωση €3.90 σεντ.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ – ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ’ΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!
                                                                    


Στη «ΓΝΩΜΗ»: Διχαστικό παραλήρημα! Επίθεση κατά της επίσημης γραμμής για ομοσπονδιακή λύση, από τον Κρις Τριανταφυλλίδη, στέλεχος του ΔΗΣΥ και Σύμβουλο του Αναστασιάδη!

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1. Αφόρητη πρόκληση στο επίσημο μνημόσυνο για τα θύματα της τουρκικής εισβολής Επίθεση κατά της επίσημης γραμμής για ομοσπονδιακή λύση, από τον Κρις Τριανταφυλλίδη, στέλεχος του ΔΗΣΥ και Σύμβουλο του Αναστασιάδη!
- Αντιομοσπονδιακό ξέσπασμα που υποσκάπτει τις προσπάθειες για λύση – επανένωση της χώρας και απαλλαγή από το σημερινό διχοτομικό στάτους κβο
- Τρίβουν τα χέρια οι εθνικιστές στην Άγκυρα και τα κατεχόμενα της γραμμής για λύση «εκτός παραμέτρων του ΟΗΕ»!
- Βαρύτατες οι ευθύνες του Προέδρου Αναστασιάδη που  ακροβατεί μεταξύ λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και παλινδρομήσεων στις συνομιλίες για να ικανοποιεί όλο το ακροατήριο του σε βάρος των συμφερόντων του λαού

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

«Οι τύψεις ενός πραξικοπηματία – Μόνο στη φαντασία» - Το νέο βιβλίο - μυθιστόρημα της Βασιλικής Νεοφύτου μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ» 21/07/2017

Η Εβδομαδιαία Εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» συνεχίζει την προσφορά προς τους αναγνώστες της. Σηματοδοτώντας και φέτος το δίδυμο ιμπεριαλιστικό έγκλημα του 1974, το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και της βάρβαρη τουρκική εισβολή της 201ης Ιουλίου, προφέρει στους αναγνώστες της το μυθιστόρημα της Βασιλικής Νεοφύτου «Οι τύψεις ενός πραξικοπηματία του 1974 - Μια φανταστική ιστορία».
·         Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή 21/07/2017 και θα διατίθεται σε όλα τα περίπτερα.