Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 22, 2017

Στα περίπτερα το νέο βιβλίο της «ΓΝΩΜΗΣ»: Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία: Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο

Εικόνα
Μαζί με την Εβδομαδιαία Πολιτική Εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα, διατίθεται το βιβλίο των Νίκου Κουζούπη και Τάσου Δύσπυρου, με τίτλο: «Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία - Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο».Προσφέρεται με επιπλέον χρέωση ΜΟΝΟ 2 ευρώ.

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΔΗΣΥ, «ενδιάμεσοι» και Αρχιεπισκοπή - ΕΛΑΜ στα μαχαίρια για τα σκήπτρα της αμαρτωλής Δεξιάς που διχοτόμησε τον τόπο!

Εικόνα
Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα: 1.Ερίζουν για τα σκήπτρα της αμαρτωλής Δεξιάς! Συναγερμός, «ενδιάμεσοι» και Αρχιεπισκοπή-ΕΛΑΜ στα μαχαίρια για το ποιος αντιπροσωπεύει καλύτερα τα «εθνικά ιδανικά» που διχοτόμησαν τον τόπο!- Στο ίδιο καταστροφικό μοτίβο η «εθνικοφροσύνη» και στις δυο κοινότητες!

Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία! Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο – Νέο βιβλίο από τη «ΓΝΩΜΗ» (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/01/2017)

Εικόνα
Η «ΓΝΩΜΗ» συνεχίζει την προσφορά προς τους αναγνώστες της συμβάλλοντας στην έρευνα στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία και ειδικότερα το προοδευτικό κίνημα του τόπου. Με την έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ, την ερχόμενη Παρασκευή 27/01/2017, θα διατίθεται το βιβλίο των Νίκου Κουζούπη και Τάσου Δύσπυρου, με τίτλο: «Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο»