Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Κυβέρνηση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας και της κατάχρησης εξουσίας!



Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Kυβέρνηση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας και της κατάχρησης εξουσίας! Ασυμβίβαστοι με τη δημοκρατία οι σημερινοί κυβερνώντες!

2. Ο «Μίστερ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ» ξανακτυπά δια του «άμπρα – κατάμπρα»…! Προεκλογικές οι προσωπικές παρεμβάσεις του Αναστασιάδη «ή ανίκανοι οι υπουργοί του. Και τα δυο δεν γίνονται…!
3.Πελαγωμένος και χωρίς πυξίδα ο Αναστασιάδης, χάνει και το «παιχνίδι επίρριψης ευθυνών» για τη διακοπή των συνομιλιών – Οι προσωπικές το ατζέντες πάνω από την Κύπρο!
4. ΑΚΕΛ: Η υπεύθυνη πολιτική δύναμη του τόπου: Βάζει πάνω απ’ όλα την Κύπρο και το λαό της. Την ώρα που άλλοι έχουν συμβιβαστεί με την άτυπη διχοτόμηση, η Αριστερά, παλεύει για επανένωση της χώρας και τερματισμό της τουρκικής κατοχής
5.Ο Νικόλας, τα προβληματικά μαθηματικά του και το ακροδεξιό ΕΛΑΜ…
6.Στα 5 δις οι υπερχρεώσεις δανειοληπτών από τις τράπεζες! Πώς πρέπει να ενεργήσετε για να σας επιστραφούν τα λεφτά σας

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
·         Μαζί με τη «ΓΝΩΜΗ», εξασφαλίστε το βιβλίο των Νίκου Κουζούπη και Τάσου Δύσπυρου, με τίτλο: «Ανοικτή τρομοκρατική δικτατορία - Η φασιστική απειλή παγκόσμια και στην Κύπρο»
  • Ανοχή, απολογητικές συμπεριφορές και συμπόρευση αστικών κομμάτων και Εκκλησίας με το ΕΛΑΜ, το  αδελφό κόμμα της νεοναζιστικής «Χρυσής Αυγής»
>>>Ζητήστε το βιβλίο της εφημερίδας από τα περίπτερα με επιπλέον χρέωση μόνο 2 ευρώ.

*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου