Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ – Τα συγκοινωνούντα δοχεία της Δεξιάς με το ΕΛΑΜ! Υπό την προστασία του Αρχιεπισκόπου το παράρτημα της φασιστικής Χρυσής Αυγής στην Κύπρο!

Οι βουλευτικές εκλογές και η είσοδος του ακροδεξιού – εθνικιστικού ΕΛΑΜ στη Βουλή απέδειξε κάτι πολύ σημαντικό: Ότι ανάμεσα στα κόμματα της Δεξιάς υπάρχει μια υπόγεια επικοινωνία. Ακόμα και σε κόμματα που παρουσιάζονται με αριστερά συνθήματα αλλά ασκούν δεξιά πολιτική ή υποβοηθούν την Δεξιά σε βάρος του ΑΚΕΛ, όπως είναι η Συμμαχία Πολιτών.

Την ίδια ώρα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄, σε νέα προκλητική κίνηση του δεν κρύβει την αγαλλίαση του για την είσοδο στη Βουλή του ΕΛΑΜ, του παραρτήματος της φασιστικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κύπρο!
Οι άνεμοι που έσπειραν οι νυν κυβερνώντες όταν βρίσκονταν στην αντιπολίτευση, με τη στοχοποίηση της Αριστεράς, έφεραν θύελλες και ακροδεξιό τσουνάμι.
* Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και αναλύσεις διαβάστε στη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

*Η είδηση είναι προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να διαβάσετε την είδηση, πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου