Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Ωρύεται ο Αναστασιάδης – Πανικός στο Προεδρικό για τη συρρίκνωση των ποσοστών του ΔΗΣΥ –Στο μάτι του κυκλώνα ο Αβέρωφ Νεοφύτου - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ



Πανικόβλητοι κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ! Εισπράττουν την αποστασιοποίηση παραδοσιακών ψηφοφόρων της παράταξης καθώς σε έρευνες της κοινής γνώμης ένα μήνα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαίου 2016, καταγράφονται πλέον φυγόκεντρες τάσεις με αντίκτυπο στην εκλογική δύναμη του ΔΗΣΥ.
Στο μάτι το κυκλώνα βρίσκεται ο  πρόεδρος τους κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου με το προεδρικό να του καταλογίζει την εικόνα αποσύνθεσης την οποία παρουσιάζει ο ΔΗΣΥ.

Έχοντας και τις δικές του ατζέντες, το Προεδρικό σήμανε συναγερμό και  ρίχθηκαν στην προεκλογική αρένα ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης  και οι υπουργοί του, λειτουργώντας ως δεκανίκια στην ηγεσία του ΔΗΣΥ! Τρέχουν όλοι προς άγραν ψήφων υπέρ του Συναγερμού!
Την ίδια ώρα σχολιάζεται έντονα η προκλητική εκμετάλλευση, από το κυβερνών κόμμα, του κρατικού μηχανισμού για προεκλογικούς σκοπούς. Παραβίασαν ακόμη και τον περί Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Νόμο, με την παράκαιρη συνέντευξη του Προέδρου για τα 3 χρόνια διακυβέρνησης του, ενάμιση μήνα μετά την ημερομηνία της… επετείου! Εγείρεται θέμα παραβίασης της αρχής ισότιμης παρουσίασης των πολιτικών δυνάμεων σε προεκλογική περίοδο.
*Περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στη νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
*Η είδηση είναι προσβάσιμη και για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να διαβάσετε την είδηση, πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου