Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ: Ακονίζουν τα νύχια τα αρπακτικά να φάνε τα σπίτια του κόσμου! Κοροϊδία διαστάσεων το πλαίσιο αφερεγγυότητας – Στη «ΓΝΩΜΗ»

Στέλνουν συνεχώς επιστολές οι τράπεζες σε άτομα και επιχειρήσεις για τα λεγόμενα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Προετοιμάζουν το έδαφος για τα επενδυτικά ταμεία, τα περιβόητα γεράκια, ν’ αρπάξουν τα σπίτια και τις περιουσίες του κόσμου!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΝΕΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ «ΕΤΑΙΡΟΥΣ» - ΑΝΤΙ «ΤΙΜΩΡΙΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ TWEET, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΟΝΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΜΕΝΤ

Κουτόχορτο των κυβερνώντων τα περί ανάκλησης του Αμερικανού πρέσβη στη Λευκωσία Τζον Κόνινγκ . Οι συνομιλίες για το Κυπριακό αναμένεται ότι θα επαναρχίσουν τον άλλο μήνα και με τον Τζον Κόνινγκ  που δεν το κουνάει από τη θέση του. Παραμένει μέχρι τέλους της θητείας του!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ – Διογκώνεται και εντός και εκτός κόμματος η δυσφορία για τον νυν ηγέτη του ΔΗΣΥ

Υπό την ηγεσία του Αβέρωφ Νεοφύτου, καταποντίζονται κυβέρνηση και ΔΗΣΥ, γεγονός που καταγράφεται με σαφήνεια πλέον σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ενώ την ίδια ώρα ελέγχεται από ανώτατα στελέχη του κόμματος για ετσιθελισμό και δεσποτική συμπεριφορά. Κυρίως του καταλογίζεται το γεγονός ότι οι πολίτες, απορρίπτουν τις πολιτικές του κόμματος που είναι πλήρως ταυτισμένες με την κυβέρνηση.