Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Στη «ΓΝΩΜΗ»: «Πάση θυσία αποκατάσταση των πραξικοπηματιών»!!! Αποκαλύπτουμε τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ

Όσο κι αν προσπαθούν να το διαψεύσουν, ο ΔΗΣΥ δεν αφήνει πίσω το παρελθόν του.  Η φιλοπραξικοπηματική οπτική του παραμένει ακόμα ισχυρή, όπως ισχυροί παραμένουν στο κόμμα και στην κυβέρνηση άνθρωποι που με τον Α ή Β τρόπο έλαβαν μέρος ή συνέδραμαν το πραξικόπημα.
Δεν είναι τυχαία η συστηματική προσπάθεια των  κυβερνώντων για αποκατάσταση, πάση θυσία, των πραξικοπηματιών. Όπως τυχαία δεν ήταν και η απομάκρυνση από την είσοδο του προεδρικού της μακέτας με το καμένο Προεδρικό από την επίθεση των πραξικοπηματιών στις 15 Ιουλίου 1974 κατά του αείμνηστου Προέδρου Μακαρίου.
*ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ρεπορτάζ στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


*Το άρθρο είναι προσβάσιμο και  για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Στο Real Sports: Τα μεγάλα σκάνδαλα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και οι μεθοδεύσεις Κουτσοκούμνη για παραμονή στο θρόνο της ΚΟΠ!

Zητήστε από τα περίπτερα το νέο τεύχος του αθλητικού περιοδικού Real Sports με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα που συγκλονίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο.
Διαβάστε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις μεθοδεύσεις του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για παραμονή στο θρόνο του.

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Πισώπλατο κάρφωμα! Η υποκρισία Αναστασιάδη - ΔΗΣΥ έναντι της Ελλάδας. Σε ρόλο επιτήδειου ουδέτερου στο Eurogroup και στη Σύνοδο Κορυφής!

Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα: