Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Στον πάτο η αξιοπιστία των θεσμών – Στα όρια κατάργησης της δημοκρατικής λειτουργίας της χώρας! Παρανομούν για χάρη μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών!

Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Πρωτοφανής περιφρόνηση από την κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ της δημοκρατικά εκφρασμένης θέλησης της πλειοψηφίας της Βουλής - Παρανομούν για χάρη μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών του λιανικού εμπορίου!

2. Στον πάτο η αξιοπιστία των θεσμών! Στα άκρα η σύγκρουση με εμπλοκή του Προέδρου, στη Γενική Εισαγγελία μεταξύ Κληρίδη – Ρίκκου που κατέφυγαν στο Ανώτατο ζητώντας ο ένας την παύση του άλλου!
3.Κρίση και στις σχέσεις Αναστασιάδη με την άλλη «άριστη των αρίστων», την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη -Ζητούν κι αυτής την παύση από το Ανώτατο Δικαστήριο.
Στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ» διαβάστε ακόμη:
1. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω - Ήρθε ο καιρός της λύσης για τους Κυπρίους: Για την ανεξαρτησία, την αποστρατικοποίηση και την επανένωση της Κύπρου
2. Υπό το κράτος πανικού η νέα «υπό» τον Σιζόπουλο ηγεσία, οδηγεί την ΕΔΕΚ στα άκρα  -Ο Λυσσαρίδης επιχείρησε στην Κ.Ε. του κόμματος να επηρεάσει υπέρ την αποκήρυξης της ΔΔΟ αλλά δεν εισακούστηκε από την πλειοψηφία
3. Νέο κούρεμα καταθέσεων στα μουλωχτά, με προτροπή αυτή τη φορά της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας! Επιστρέφει ο εφιάλτης της εκροής καταθέσεων και η ζήτηση δανείων με τα υφιστάμενα επιτόκια σε μηδενικά σχεδόν όρια!
4. Έπεσαν οι μάσκες με τα ωράρια καταστημάτων! Ιδού τα πραγματικά ωράρια των καταστημάτων σε χώρες της ΕΕ και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των αχάπαρων κυβερνώντων στην Κύπρο
5. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Αγωνία μέχρι τέλους για τίτλο και Ευρώπη:    Η ήττα του ΑΠΟΕΛ αφήνει τη μάχη του τίτλου ανοικτή για άλλη μια αγωνιστική - Η βαθμολογία  θα ήταν πολύ διαφορετική τώρα αν η διαιτησία δεν «έβαζε» το χέρι της σε καθοριστικό παιχνίδι.
Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
Μαζί με την εφημερίδα ζητήστε, προαιρετικά, από τα περίπτερα και το νέο τεύχος του αθλητικού περιοδικού Real Sports με επιπλέον χρέωση μόνο 2 ευρώ

*Η έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου