Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Ας μας αφήσουν ήσυχους λοιπόν οι «μητέρες πατρίδες» - Μεθοδεύουν τετραμερή με «φόρμουλες» λύσης Κυπριακού – ενεργειακού.


ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ,
ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΛΙΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!
Σε εφαρμογή έχουν ήδη τεθεί οι σχεδιασμοί για κλείσιμο του Κυπριακού με «φόρμουλες» σε συνδυασμό με τα ενεργειακά.  Οι πληροφορίες λένε ότι μεθοδεύεται από τις κυβερνήσεις της Δεξιάς σε Ελλάδα και Κύπρο τετραμερής διαβούλευση (με απευθείας συνομιλίες ή εκ του σύνεγγυς, δεν έχει σημασία) για τελικές ρυθμίσεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ρεπορτάζ στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
*Το άρθρο είναι προσβάσιμο και  για τους Συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης (pdf) της  εφημερίδας. Για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Στο φως έγγραφα και άλλα τεκμήρια ρουσφετιού από τον ΔΗΣΥ, για προσλήψεις – προαγωγές στη δημόσια υπηρεσία!


Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.ΦΑΚΕΛΟΣ - ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αποκαλύπτουμε έγγραφα και άλλα τεκμήρια  ρουσφετιού από τον Συναγερμό.
2. Προσόν για πρόσληψη /μετάθεση/ προαγωγή; Δεξιός - Συναγερμικός με αξιόλογη προσφορά στο κόμμα! - Μηχανισμός προώθησης για προσλήψεις και προαγωγές στην Αστυνομία, στην Εθνική Φρουρά και σε ημικρατικούς οργανισμούς.
3.Ιδού αρχές «χρηστής διοίκησης» και «αξιοκρατίας»:  Άκουσον – άκουσον! Να του δοθεί προαγωγή για «να μπορεί να προσφέρει περισσότερες εξυπηρετήσεις εις τους οπαδούς μας εφ’ όσον θα συμμετέχει σε αποφάσεις που παίρνει το Τμήμα του»!
4.Κομματικές παρεμβάσεις ακόμη και για να χαριστούν οικονομικές οφειλές προς το κράτος!
Στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ» διαβάστε ακόμη:
1. Δημιουργούν ενόχους, τους δικάζουν και τους καταδικάζουν! Στιγματίζουν αθώους  για να την σκαπουλάρουν οι ένοχοι! - Από το Χρηματιστήριο, στη Δρομολαξιά και τώρα στην Πάφο…
2. Μεθοδεύουν τετραμερή με «φόρμουλες» λύσης Κυπριακού – ενεργειακού. - Οι Δεξιές κυβερνήσεις σε Ελλάδα – Κύπρο, ενεργούν  πίσω από τις πλάτες μας!
3.Επιχείρηση εξόντωσης των Κυπριακών Αερογραμμών, με απειλές, ψευδείς παραστάσεις και υποσχέσεις
4.ΡΙΚ: Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ή εκφραστικό Όργανο Αναστασιάδη;
5.ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ: Όχι στην φίμωση! Οι αγωγές της ΕΥΡΙΚ – ΣΕΚ δεν μας τρομάζουν!
6. ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Οι αλήθειες που ενοχλούν… Στον απόηχο της τιμωρίας και η ουσία για τη ρατσιστική επίθεση εναντίον του ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μίκαελ  Ποτέ

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά και πολιτική γελοιογραφία
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
έντυπη «ΓΝΩΜΗ» διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ