Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα Αναστασιάδη – υπουργών


ΛΑΟΜΙΣΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 
ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
>>> ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ «ΓΝΩΜΗΣ»

Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ -  Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα Αναστασιάδη – υπουργών – Κυβέρνηση για κλάματα! Δυο στους τρεις πολίτες δεν τους εμπιστεύονται - Πλήρης επιβεβαίωση της «ΓΝΩΜΗΣ»
2. Ιωνάς Νικολάου, Σωκράτης Χάσικος , Χάρης Γεωργιάδης, οι χειρότεροι υπουργοί για την κοινή γνώμη
3. Άρματα μάχης και προσπάθεια φίμωσης! Κακόγουστο καμουφλάζ στη «μαύρη εικόνα» των κυβερνώντων
4. Αντίστροφη μέτρηση για το «πάρε – δώσε» στο Κυπριακό: Διαδικασία εξπρές για σμίκρυνση των διαφορών πριν από το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας  - Έχασε την αξιοπιστία του ο Πρόεδρος και μαζί του η ελληνοκυπριακή πλευρά!
5. ΚΥΠΡΟΣ 2014 - ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! Πετσόκοψαν τους μισθούς, αλλά η δόση του δανείου, δόση! - Αφήνουν στο απυρόβλητο τους μεγαλοκαρχαρίες!
6.Χαστούκι για τους Capital-Ληστές από τα Ηνωμένα Έθνη - ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Η Κύπρος απείχε από την ψηφοφορία για την προστασία των χρεοκοπημένων κρατών!!!
7. Αντίσταση στη σημερινή, το ίδιο καταπιεστική ΠΑΛΜΕΡΟΚΡΑΤΙΑ! - Είναι καιρός να αφυπνιστούμε από την κουλτούρα της σιωπής!
8.CYPRUS STOP TRAFFICKING - Επιστολή – φωτιά της  Δρ Αντρούλας Χριστοφίδου Henriques προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης
9. ΛΑΤ. ΑΜΕΡΙΚΗ Η Βενεζουέλα απέρριψε ανακοίνωση ΥΠΕΞ των ΗΠΑ - Αποτελεί νέα επίθεση εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας
10.ΑΘΛΗΤΙΚΑ :
-Ολοκλήρωσαν το «έγκλημα»...! Ασήκωτες οι ευθύνες του Κύπριου αντιπροέδρου της ΟΥΕΦΑ και της ΚΟΠ!
-Η διαιτησία στο μακάβριο  έργο της και πάλι!

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της  ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία