Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Στη «ΓΝΩΜΗ»: Ωμός εκβιασμός της Βουλής από Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ για τις εκποιήσεις περιουσιών


ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ

Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1.Ωμός εκβιασμός Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ. Πραξικοπηματική κίνηση με εντολές της Τρόικα για τις εκποιήσεις  - Βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο των βουλευτών για  να περάσουν το  κυβερνητικό νομοσχέδιο και να φάνε τα σπίτια και τις περιουσίες του κόσμου!
2. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Το κούρεμα των περιουσιών ακολουθεί το ξεπούλημα των ημικρατικών οργανισμών
3.Ετοιμάζουν νέο κύμα απολύσεων και μειώσεις μισθών στη δημόσια υπηρεσία
4.Επιχειρούν να γονατίσουν τον λαό για να επιβάλουν και τη συμφωνία πακέτο Κυπριακό – φυσικό αέριο με αγωγό μέσω Τουρκίας
5. Διατάζει η Τρόϊκα – εφαρμόζει το τρίο Αβέρωφ – Χάσικος – Ιωνάς Νικολάου  που μετέτρεψαν σε μαριονέττα τον  Αναστασιάδη!
7.Το έγκλημα των τραπεζών δεν έχει όρια! Τα Hedge funds καραδοκούν και μελετούν τρόπους για να επενδύσουν σε φτηνά ακίνητα!
8.Σε δύσβατους δρόμους το Κυπριακό - Οι χειρισμοί Αναστασιάδη έδωσαν άλλοθι στον Ερντογάν - Τον «πρόδωσαν» ή τον παραπλάνησαν άλλη μια φορά οι «φίλοι» του!
9. «Εκλιπούσα κυπριακή εξωτερική πολιτική»!  Κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ με την υποτακτική στάση τους έναντι των «δυτικών συμμάχων» τους, πλήττουν καίρια τα συμφέροντα της χώρας μας!
10.Αβέρωφ Νεοφύτου, ο… Ρομπέν της Αργάκας: Το πραγματικό πρόσωπο του Αρχηγού του Συναγερμού
11.ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ -  Ανασχηματισμός της κυβέρνησης Μαδούρο με στόχο την τόνωση της οικονομίας και η κατάργηση του αστικού κράτους
12. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η «παράγκα» ανέλαβε δράση νωρίς… ! Καθόρισαν ήδη ποιες ομάδες θα εξολοθρέψουν! «Ανταγωνιστικό» πρωτάθλημα μέσα από καθοδηγούμενες διαιτησίες!
Μαζί με τη ΓΝΩΜΗ ζητήστε
το νέο βιβλίο του Στέλιου Στυλιανού
«Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
- Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ  1974 – 2014: 40 χρόνια αμετανόητοι»
Το βιβλίο προσφέρεται προαιρετικά με επιπλέον χρέωση, ΜΟΝΟ 2 ευρώ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ