Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Στη «ΓΝΩΜΗ»: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα Αναστασιάδη – υπουργών


ΛΑΟΜΙΣΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 
ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
>>> ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ «ΓΝΩΜΗΣ»

Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:
1. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ -  Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα Αναστασιάδη – υπουργών – Κυβέρνηση για κλάματα! Δυο στους τρεις πολίτες δεν τους εμπιστεύονται - Πλήρης επιβεβαίωση της «ΓΝΩΜΗΣ»
2. Ιωνάς Νικολάου, Σωκράτης Χάσικος , Χάρης Γεωργιάδης, οι χειρότεροι υπουργοί για την κοινή γνώμη
3. Άρματα μάχης και προσπάθεια φίμωσης! Κακόγουστο καμουφλάζ στη «μαύρη εικόνα» των κυβερνώντων
4. Αντίστροφη μέτρηση για το «πάρε – δώσε» στο Κυπριακό: Διαδικασία εξπρές για σμίκρυνση των διαφορών πριν από το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας  - Έχασε την αξιοπιστία του ο Πρόεδρος και μαζί του η ελληνοκυπριακή πλευρά!
5. ΚΥΠΡΟΣ 2014 - ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! Πετσόκοψαν τους μισθούς, αλλά η δόση του δανείου, δόση! - Αφήνουν στο απυρόβλητο τους μεγαλοκαρχαρίες!
6.Χαστούκι για τους Capital-Ληστές από τα Ηνωμένα Έθνη - ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Η Κύπρος απείχε από την ψηφοφορία για την προστασία των χρεοκοπημένων κρατών!!!
7. Αντίσταση στη σημερινή, το ίδιο καταπιεστική ΠΑΛΜΕΡΟΚΡΑΤΙΑ! - Είναι καιρός να αφυπνιστούμε από την κουλτούρα της σιωπής!
8.CYPRUS STOP TRAFFICKING - Επιστολή – φωτιά της  Δρ Αντρούλας Χριστοφίδου Henriques προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης
9. ΛΑΤ. ΑΜΕΡΙΚΗ Η Βενεζουέλα απέρριψε ανακοίνωση ΥΠΕΞ των ΗΠΑ - Αποτελεί νέα επίθεση εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας
10.ΑΘΛΗΤΙΚΑ :
-Ολοκλήρωσαν το «έγκλημα»...! Ασήκωτες οι ευθύνες του Κύπριου αντιπροέδρου της ΟΥΕΦΑ και της ΚΟΠ!
-Η διαιτησία στο μακάβριο  έργο της και πάλι!

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της  ΓΝΩΜΗΣ
και όπως πάντα  με αποκαλυπτικές ειδήσεις,
πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,
παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου