Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 14, 2013

Στη ΓΝΩΜΗ: Με το πιστόλι στον κρόταφο! Οργιώδες παρασκήνιο για να περάσουν το Μνημόνιο με την Τρόϊκα από τη Βουλή

Εικόνα
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ – ΔΗΣΥ - EUROGROUP
Μην χάσετε τη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:1.Mε το πιστόλι στον κρόταφο επιχειρούν Προεδρικό – ΔΗΣΥ να περάσουν από τη Βουλή, την  Συμφωνία υποτέλειας στους Τροϊκανούς. – Οργιώδες παρασκήνιο με απειλές και εκβιασμούς για εξασφάλιση πλειοψηφίας - Αντίσταση από την Αριστερά στις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις 2.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σαρωτικές μεταθέσεις – Ξηλώνουν την ΚΥΠ – Αλωνίζουν οι Κλαδικές του ΔΗΣΥ – Εκδικητικές μετακινήσεις σε όλη τη δημόσια υπηρεσία3. «Mαύρο πρόβατο» σ’ Ανατολή και Δύση η Κύπρος, με την αναξιοπιστία Αναστασιάδη4. Στο στόχαστρο Λιλλήκα, η Αριστερά και τα συμφέροντα των εργαζομένων – Δεκανίκια  από πρώην βουλευτές του ΑΚΕΛ που πέρασαν στην αντίπερα όχθη!5. Πώς τα πρακτικά της Βουλής διαλύουν την προπαγάνδα των κυβερνώντων6. ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Κίνδυνος θάνατος από τις εμμονές Αναστασιάδη7. Η Αριστερά πάντα στην πρώτη την γραμμή: 7…

Στο στόχαστρο ΛΙΛΛΗΚΑ, με δεκανίκια από πρώην στελέχη του ΑΚΕΛ, η Αριστερά και τα συμφέροντα των εργαζομένων!

Εικόνα
ΔΩΡΟΣ  ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΓΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ, ΚΥΡ. ΤΥΡΙΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ!

Ο ρόλος της «ομάδας Λιλλήκα», των τεσσάρων πρώην στελεχών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΕΛ που αποχώρησαν ή αποβλήθηκαν από το κόμμα μετά το 2008,  είχε γίνει ξεκάθαρος από την περίοδο της νοσηρής πολιτικής κατάστασης που επικράτησε μετά την έκρηξη στο Μαρί. Οι τέσσερις πρώην βουλευτές του ΑΚΕΛ (Γ. Λιλλήκας, Δ. Χριστοδουλίδης, Αγις Αγαπίου και Κυρ. Τυρίμος),  συνειδητά, αντιμετωπίζουν πλέον το κόμμα της Εργατικής Τάξης εκδικητικά, προσπαθώντας να ρυμουλκήσουν άτομα και πυρήνες του κινήματος στην εθνικίζουσα «λαϊκή δεξιά» που θέλει να εκπροσωπήσει ο σχηματισμός του Γιώργου Λιλλήκα. Δεν τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο «εκλεκτός» τους , κρατά μαζί του τα εθνικιστικά στοιχεία που προέρχονται από τη ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, με τα οποία είναι πλέον συνοδοιπόροι!
Αναλυτικό ρεπορτάζ με αποκαλυπτικές πληροφορίες  στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΓΝΩΜΗ που κυ…