Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2013 > NIKOΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΕΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ - ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

105. GNOMI 30.12.2011-05.01                                                                                                   
Διαβάστε:
1. Οργιώδες  παρασκήνιο για  τις  προεδρικές εκλογές του 2013: Πώς ο Νίκος  Αναστασιάδης επιχειρεί εξουδετέρωση των άλλων μνηστήρων για το χρίσμα της Δεξιάς. Πρώτος στόχος του η Ελένη Θεοχάρους γιατί ανεβαίνουν τα ποσοστά της.
* Ποιά άλλα ονόματα συζητούνται  μεταξύ ανωτάτων στελεχών του ΔΗΣΥ στους σχεδιασμούς επί χάρτου της Πινδάρου.
*Τρέχει να  προλάβει και ο Γιώργος  Λιλλήκας .
2.Αποχαιρετισμός του 2011 με την επίτευξη του μεγαλύτερου άθλου από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την ανακάλυψη κοιτάσματος μαμούθ  φυσικού αερίου.
*Οι  σοβινιστές στα κατεχόμενα και η Αγκυρα επιχειρούν υποβάθμιση της μεγάλης επιτυχίας Χριστόφια. Το ίδιο και οι  λαλίστατοι της  αντιπολίτευσης  που  δεν βρήκαν ένα καλό λόγο να πουν για την κυβέρνηση.
3.Πέρασε στην αντίπερα όχθη ο Γ. Ομήρου:  Τραβολογά  την ΕΔΕΚ στα μονοπάτια της μαύρης αντίδρασης  προκειμένου να αποκτήσει το πολυπόθητο προεδρικό χρίσμα των «εθνικοφρόνων»…  -Από τον ερασιτεχνικό ραδιοσταθμό της αντίστασης  το ’74, στον εναγκαλισμό  της συντήρησης (Αναστασιάδης)  και των ακροδεξιών (Καρατζαφέρης)
4.Εχασε το μέτρο ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας . Προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.
5.Με την Αριστερά στο τιμόνι ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!  Δημιουργούμε την  Κύπρο της αισιοδοξίας, της σταθερότητας και της προόδου, την  Κύπρο της ειρήνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ…
6.Πρωτοχρονιάτικοι μποναμάδες: Ο Καζαμίας μοιράζει τα δώρα του  Αη  Βασίλη στον Πρόεδρο και στους  αρχηγούς κομμάτων.
7.Ποδόσφαιρο: Οργιάζει το παρασκήνιο στο φετινό πρωτάθλημα   - Διαιτησία «παράγκας» με ασυγχώρητα λάθη.