Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Στο στόχαστρο της ΕΔΕΚ Αριστεροί ψηφοφόροι – Προς συμμαχία με ΔΗΣΥ ενόψει προεδρικών…

96.GNOMI 28.10-03.11                                                                                                   
1.Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:  Κεντρικός στρατηγικός στόχος της ηγετικής κάστας της ΕΔΕΚ η απομόνωση και φθορά του ΑΚΕΛ. Αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες για κινήσεις προσέγγισης με τον  Συναγερμό.  
2.Οι παράλληλοι βίοι των ακροδεξιών.  Ερευνα της ΓΝΩΜΗΣ με στοιχεία  για τις σχέσεις των Κυπρίων εθνικιστών με τους γερμανούς νεοφασίστες.
3.Νέο κτύπημα κατά της ΓΝΩΜΗΣ: «Εκοψαν» την πρόσβαση των δημοσίων υπαλλήλων στην ηλεκτρονική έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ! Περιέλαβαν αυθαίρετα την GNOMIonline στις  απαγορευμένες ιστοσελίδες! 
4.Αποκαλυπτήρια Νίκου Αναστασιάδη: Φορώντας φουστανέλα ρίχνει δίκτυα στους θιασώτες της μη λύσης, την ίδια ώρα που στέλνει μηνύματα στο εξωτερικό για σχεδόν συνομοσπονδιακή λύση
5.Πολιτική γκάφα ολκής η αμφισβήτηση από τον Ομήρου  της Πραξούλας Αντωνιάδου με κριτήριο τους σταυρούς προτίμησης. Πώ ς  τα αποτελέσματα των βουλευτικών με βάση τη λογική του, τον αφήνουν εκτεθειμένο.
6.28η Οκτωβρίου 1940: Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο Αλβανικό Μέτωπο, παρά και ενάντια στις διαταγές του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά.
 

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Η Συντακτική Ομάδα της Γνώμης ανακοινώνει, ότι αποκαταστάθηκε μερικώς η ιστοσελίδα της GNOMIonline.
Μπορείτε να συνεχίσετε την παρακολούθηση της ιστοσελίδα μας, παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να προκληθούν μέχρι την τελική αποκατάσταση της λειτουργίας.
Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, την κατανόηση και το ενδιαφέρον που επιδείξατε.

Ευχαριστούμε τους φίλους και συνεργάτες τεχνικούς που βοήθησαν άμεσα στην αποκατάσταση του προβλήματος.

ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

H Συντακτική Ομάδα της Γνώμης ανακοινώνει, σήμερα παρουσιάστηκε πρόβλημα στη GNOMIonline.
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν μη φυσιολογική δυσλειτουργία της ιστοσελίδας. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπήρξε έξωθεν παρέμβαση.
Θα καταβληθεί προσπάθεια να λειτουργήσουμε μέσω του ιστολογίου 
http://gnominewspaper.blogspot.com.

Οι φίλοι συνεργάτες που δίνουν τεχνική υποστήριξη στη GNOMIonline καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για αντιμετώπιση το συντομότερο του προβλήματος.
Θα σας κρατούμε ενήμερους.
Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας.