Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

90 GNOMI_16.09-22.09                                                                                                   
                                               
Διαβάστε ανάμεσα σ' άλλα:
Αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο. Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη νέα φασιστική επίθεση του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ στα Γραφεία της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Κίνησης Φοιτητών στην Αθήνα.           - Ηθικοί αυτουργοί κόμματα της αντιπολίτευσης και πολιτικοί που ενθαρρύνουν τις ακραίες εκδηλώσεις εναντίον του Προέδρου. -Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
Υποψήφιο – «μαριονέτα» αναζητεί ο Αρχιεπίσκοπος για τις προεδρικές. Η «ιερή» λίστα με τους εκλεκτούς του. Γιατί έσπευσε να δώσει το έναυσμα για τις προεδρικές εκλογές του 2013.
• Υπόθεση Μαρί: Οι ευθύνες, τα μεγάλα ψέματα, το Κυπριακό και τα ασυγχώρητα λάθη της αντιπολίτευσης
• Επιχειρούν «ελεγχόμενη ανάφλεξη» της «πολιτικής πυρίτιδας» υποκινώντας εντάσεις στο ευαίσθητο χώρο των φοιτητών
Οι «αγανακτισμένοι» αυτοαποκαλύπτονται: Μιλούν για «πολιτικό κίνημα», για «επανατοποθέτηση του Κυπριακού» και εκφράζουν απόψεις ακόμη και για «διχοτόμηση» . ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ
Όξος και χολή από τη Ρούλα Μαυρονικόλα – Εκμεταλλεύθηκε το βήμα που της δόθηκε σε πολιτιστική εκδήλωση στην Αγία Βαρβάρα για να εξαπολύσει επίθεση κατά του Προέδρου Χριστόφια και της κυβέρνησης.
• Υποκινούνται και χρηματίζονται από τις ΗΠΑ, οι αυτο-αποκαλούμενοι ως αντιπολιτευόμενοι στην Κούβα - Συνέντευξη στη ΓΝΩΜΗ του Fidel Vascos Gonzalez, πρέσβη της χώρας στην Κύπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου